Arrenca a Cabrils la Ruta Gastronòmica més solidària

Cinc restaurants cabrilencs serviran una tapa solidària a benefici del Casal dels Infants de Barcelona durant la 6a Ruta Gastronòmica de Cabrils, que es celebrarà entre el 2 de novembre i el 3 de març

Arrenca a Cabrils la Ruta Gastronòmica més solidària
Arrenca a Cabrils la Ruta Gastronòmica més solidària

La nova edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils, promoguda per l’Associació d’Hostalers, amb el suport de l’ajuntament de Cabrils, es va presentar la setmana passada a l’Hotel Mas de Baix, en un acte presidit per l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales; amb la participació de la regidora de turisme, Isabel Tamboleo, i el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Artur Masiques. Com ja és tradició, els mitjans de comunicació assistents van poder viure l’experiència de ser ajudants de cuina per un dia, participant en un showcooking múltiple i participatiu, durant el qual es van elaborar algunes de les cinc tapes que formen la ruta i que després es van tastar durant un dinar a L’Hostal de la Plaça: cor de carxofa gratinat farcit de verduretes i llagostins (Sal i Pebre), patata farcida de xistorra amb ou ferrat de guatlla (L’Hort Cabrils), tonyina ‘bluefin’ amb foie, espàrrecs i vinagre fumat (Can Rin), patata farcida de rostit de carn de perol i reducció de vi ranci amb un toc de farigola (L’Hostal de la Plaça) i nigiri de salmó i maki de tonyina salvatge d'Arenys (Ca L’Estrany).

Vegeu les propostes dels restaurants participants al PDF adjunt.