El celler Talcomraja, present al Fòrum Gastronòmic de Girona, de la mà del Consell Comarcal del Maresme

El CCM dóna recolzament a la internacionalització del sector agroalimentari de la comarca

El celler Talcomraja, present al Fòrum Gastronòmic de Girona, de la mà del Consell Comarcal del Maresme
El celler Talcomraja, present al Fòrum Gastronòmic de Girona, de la mà del Consell Comarcal del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme dóna recolzament a la internacionalització del sector agroalimentari de la comarca. En aquesta ocasió, continuant l'experiència iniciada aquest any a Alimentària, ha facilitat que quatre empreses del sector estiguin presents al Fòrum Gastronòmic de Girona que se celebra aquests dies. El Fòrum Gastronòmic de Girona és un esdeveniment internacional de referència on hi participen les millors empreses del sector foodservice que abasta des de petits productors del sector primari i l'artesania alimentària fins a grans empreses d'equipaments, serveis i distribució.

Entre aquestes empreses s'hi troba el celler Talcomraja, d'Arenys d'Amunt, gestionat per Joan Munich i Emma Paricio. Talcomraja i les tres empreses que llistem aquí a sota tenen presència al Fòrum sota el paraigua de Productes de la Terra Maresme: 

Danés 1944 (Arenys de Mar): pastisseria que elabora, entre d'altres, l'especialitat "Coquetes d'Arenys de Mar"

Coc&Delicatessen (Mataró): elabora croquetes, canelons i xurros de patata artesans

Kombutxa (Mataró): elabora begudes probiòtiques a partir de te fermentat

Aquestes 4 empreses assisteixen al Fòrum de Girona amb l'objectiu d'incrementar la visibilitat del seus productes i marques i augmentar les oportunitats de negoci a nivell internacional. El Fòrum de Girona és un espai que està ideat perquè les empreses i professionals interactuïn per fidelitzar clients, captar-ne de nous i descobrir les últimes tendències del sector.