Alella acull la semifinal de la província de Barcelona dels premis CartaVí

Papers de vi ha format part del jurat que ha triat les cartes que passen a la final

Foto de família de jurat i premiats
Foto de família de jurat i premiats | Associació Vinícola Catalana

Ahir va tenir lloc al Centre Cultural Can Lleonart (Alella) la semifinal de la província de Barcelona del certamen CartaVí. Els premis CartaVí, impulsats per l'Associació Vinícola Catalana, premien les millors cartes de vins dels restaurants del país, parant especial atenció a la presència de vins catalans i a la informació que la carta aporta de cadascun d'ells. 
La semifinal d'ahir va comptar amb la participació dels següents membres del jurat: Salvador Puig, director general de l'Incavi, Andreu Francisco, president del Consorci DO Alella, Rebeca Ruiz, secretària del Consell Regulador de la DO Alella, Victòria Ibáñez, vicepresidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers, Enric Gil, membre de l'Associació Catalana d'Enòlegs i enòleg del celler Can Roda, i Òscar Pallarès, periodista i redactor en cap de la revista Papers de vi. El jurat va triar les millors cartes d'entre tres categories (restaurants amb preu mig del menú de fins a 20€ -categoria C-, d'entre 20 i 40€ -categoria B- i a partir de 40€ -categoria A-). 

Enllestides les votacions, l'espai Les Golfes de Can Lleonart va acollir un acte on es van donar a conèixer els noms dels restaurants que passen a la final. A continuació llistem els restabliments que competiran, a primers de l'any que ve, amb els altres finalistes sorgits de les semifinals de les provícines de Lleida, Tarragona, Girona i de la ciutat de Barcelona, que té semifinal pròpia. 

Categoria C: La Gurmeteria (Terrassa), La Cava Wine Bar (Vilanova i la Geltrú), La Fabrik (Avinyó) i Clos d'en Pep (Sant Pere de Riudebitlles). 

Categoria B: El Cigró d'Or (Vilafranca del Penedès), L'Era (Arenys de Munt), Can Joan (Olesa de Bonesvalls) i Can Blay Vint-i-cinc (Sant Sadurní d'Anoia). 

Categoria A: L'O (Sant Fruitós de Bages) i Can Jubany (Calldetenes)