Amics Alta Alella amb La Marató de TV3: rècord de recaptació amb 1540€

L'entitat sense afant de lucre que aplega amics i treballadors del celler ha organitzat dues jornades per recaptar diners per La Marató

Amics Alta Alella amb La Marató de TV3: rècord de recaptació amb 1540€
Amics Alta Alella amb La Marató de TV3: rècord de recaptació amb 1540€

Durant els últims dies, des d’Alta Alella Mirgin s’ha tornat a apostar per activitats solidàries vinculades a l’àmbit de la salut. Els Amics Alta Alella, associació sense ànim de lucre formada per treballadors del celler i amics col·laboradors, van organitzar activitats solidaries a benefici de la 26è edició de La Marató de TV3, aquest any dedicada al càncer. Per 5è any consecutiu, les activitats solidaries van tenir èxit tant a nivell de participació com de recaptació: els Amics Alta Alella van aconseguir recaptar 1,540€ entre les dues activitats solidàries.

El passat diumenge 2 de desembre, el celler va rebre més de 250 persones per participar a l’activitat solidària principal del 2018: un matí esportiu solidari entre vinyes. Els participants van poder visitar el celler, jugar a bàsquet entre vinyes gràcies al Club de Bàsquet Alella i gaudir d’un tast enogastronòmic de proximitat gràcies a la col·laboració del xef Marc Badia amb la seva Foodtruck Marc & Co, les carns ecològiques de Can Marbres, l’Ajuntament d’Alella i Cristina Guillén Selecció de vins. També es va muntar un partit d’exhibició on l’equip d’Alta Alella, dirigit per Josep Maria Pujol-Busquets, va jugar contra l’equip de la junta directiva del Club Bàsquet Alella. Avui diumenge 16 de desembre, ha tingut lloc un dia de tastos solidaris des del Centre d’Enoturisme per complementar la recaptació.

L’equip d’Alta Alella Mirgin dóna les gràcies a tots els participants i col·laboradors solidaris que es van apropar a les seves instal·lacions per gaudir dels seus vins i caves, tot contribuint amb La Marató de TV3.

Font: Alta Alella