Enllestida la segona anyada del vi de la vinya d'en Sabater

Aquest any s'han embotellat blanc i negre per separat

Enllestida la segona anyada del vi de la vinya d'en Sabater
Enllestida la segona anyada del vi de la vinya d'en Sabater

Aquesta setmana s'ha presentat la segona anyada del vi de la vinya experimental de Santa Coloma de Gramenet. Igual que l'any passat, el vi l'ha elaborat el celler Alella Vinícola amb la col·laboració del sommelier coloment Paco Cordero. Aquest any, però, s'ha optat per vinificar les varietats blanques i negres per separat. Així, el vi blanc és un cupatge de pansa blanca i picapoll i el vi negre ho és de mataró i garnatxa (aquest segon s'ha fermentat en tina de ceràmica. Dos vins joves i frescos amb dos cupatges inèdits, fins ara, a la DO Alella (recordem que Santa Coloma de Gramenet està en procés d'incorporació a la Denominació d'Origen). 

Vegeu la nota de tast en forma de vídeo que ha fet Mar Gómez (sommelier del restaurant Llunerna -una estrella Michelin-) fent clic aquí.