Tast de vins dolços i rancis experimentals d'Alta Alella

Compartim l'article publicat al darrer número de Papers de vi

Vicenç Galbany i Mireia Pujol-Busquets van dirigir un tast d'aquells que recordarem durant molt de temps
Vicenç Galbany i Mireia Pujol-Busquets van dirigir un tast d'aquells que recordarem durant molt de temps | Òscar Pallarès

A primers de novembre, Alta Alella va recollir el diploma que acreditava el seu AA 1981 Ismael Manaut com a millor vi dolç, ranci o de postres de la Guia de Vins de Catalunya. Pocs dies després, vam trobar-nos amb Josep Maria Pujol-Busquets i el vam felicitar per l'excel·lent nota obtinguda. Pujol-Busquets va explicar-nos que, precisament, feia pocs dies que amb el seu equip d'enòlegs havien estat tastant una desena de dolços i rancis experimentals al celler. I de seguida vam tenir la idea i la hi vam proposar: tastar-los de nou amb un equip de sommeliers de Papers de vi i explicar l'experiència a les pàgines de la revista. Dit i fet. Uns dies més tard dúiem a terme el tast, amb la col·laboració dels sommeliers Marga Giménez, Mercè Vizern, Arnau Marco i Ramon Roset. Vegeu l'article resultant obrint el PDF adjunt.