Aprendre a podar i esmorzar de forquilla a Bouquet d'Alella

El celler ha programat una activitat matinal pel proper 10 de febrer

Toni Cerdà, del celler Bouquet d'Alella, dirigeix un taller de poda per a uns visitants
Toni Cerdà, del celler Bouquet d'Alella, dirigeix un taller de poda per a uns visitants | Bouquet d'Alella

El proper 10 de febrera les 10h  tindrà lloc a Bouquet d'Alella una activitat enoturística ben interessant i amb el segell d'aquest jove celler. Els seus responsables conviden a participar-hi tot dient "vine a gaudir d’un deliciós esmorzar de forquilla amb productes de la terra, marida’l amb els nostres millors vins i participa d’una activitat de poda dirigida. Tota una sessió durant la qual descobriràs els secrets de la vinya i degustaràs la cuina mediterrània i de proximitat del restaurant El nouAntigo, sempre acompanyada de vi Bouquet d’Alella.
" El restaurant teianent El nouAntigó és un referent de qualitat i un col·laborador habitual de les activitats de Bouquet d'Alella. 

L'activitat consisteix en: 
*Activitat de temporada (poda).
*Esmorzar de forquilla.
*Vins Bouquet d’Alella.
*Aigua, postres i cafè.
*Visita guiada per les vinyes i el celler.

El menú:
*Escudella del senyoret amb productes de l’ hort
*Truita de bacallà negre amb pebrot verd i ous d’ Orrius
*Trinxat estil Cerdanya amb cansalada, botifarra negra i rostes de papada
*Crudités de l’ hort amb fondue de formatge Nevat de Cabrera
*Pa de Fetge del Berguedà amb pa de farines antigues amb tomàquet de penjar
*Arròs amb llet
*Pa de pessic de xocolata de pedra
*Tot plegat, maridat amb els vins Bouquet d’Alella

Preu per persona: 45 € (adults) i 18 € (nens fins a 10 anys).
 Places limitades. Durada aproximada de 4 hores. Més informació i reserves a enoturisme@bouquetdalella.com