El menú maridatge DO Alella del TresMacarrons va comptar amb una sorpresa importants

Jordi i Miquel Ferran, de la vinateria Xarel·lo, van sorprendre els assistents amb una ampolla de Violeta del 1973

El menú maridatge DO Alella del TresMacarrons va comptar amb una sorpresa importants
El menú maridatge DO Alella del TresMacarrons va comptar amb una sorpresa importants

Fa uns dies us explicàvem en aquesta notícia del sopar maridatge que havia de tenir lloc el passar 31 de gener al restaurant masnoví TresMacarrons. Una col·lecció d'harmonies entre els plats del xef amb estrella Michelin, Miquel Aldana, i diversos vins de la DO Alella, comentats per Jordi i Miquel Ferran, de la vinateria Xarel·lo. 

Els comensals van seure al voltant d'una taula imperial i van poder gaudir dels plats i els vins, així com de les explicacions del cuiner i els experts en vins. La sorpresa de la nit se la van endur els afortunats participants quan, cap al final de l'àpat, Jordi Ferran va obrir una ampolla de Generoso Dulce de 1973, el mític "violeta" d'Alella Vinícola. Segons han explicat responsables del restaurant i la botiga a aquesta revista, "el vi estava evolucionat, com és lògic, però mantenia el nervi d'una manera sorprenent per la seva edat". 

El menú maridatge DO Alella del TresMacarrons va comptar amb una sorpresa importants
El menú maridatge DO Alella del TresMacarrons va comptar amb una sorpresa importants
El menú maridatge DO Alella del TresMacarrons va comptar amb una sorpresa importants