Tast històric de Violeta

Recuperem un dels tastos més celebrats de tots els que hem publicat a les pàgines de Papers de vi

Tast històric de Violeta
Tast històric de Violeta

El número 39 de Papers de vi (hivern 2016) duia els Sopa de Cabra en portada. El grup gironí va visitar el celler Bouquet d'Alella i va dinar amb l'equip de Papers de vi al restaurant Els Garrofers (Alella), on van gaudir d'un menú fet a mida inspirat en la història i les cançons de la banda, tot plegat, maridat amb vins de la DO Alella. 

En aquella mateixa edició, vam publicar un dels tastos més celebrats de la nostra història. Els lectors sovint ens el recorden, és per aquesta raó que avui el recuperem en format PDF. Conscients que en algunes casa d'Alella encara hi havia ampolles velles de Generoso Dulce, el mític "violeta" d'Alella Vinícola, vam fer una crida a participar en un tast, aportar l'ampolla i gaudir de l'ampolla aportada... i totes les altres. En poques setmanes en vam reunir sis. El que va passar va ser prou màgic... i ho podeu llegir tot descarregant l'arxiu adjunt.