Xevi Carbonell s'incorpora a la taula rodona sobre la pansa blanca

L'enòleg de Raventós d'Alella també aportarà el seu punt de vista en l'acte d'aquest dijous a les 20h

Xevi Carbonell s'incorpora a la taula rodona sobre la pansa blanca
Xevi Carbonell s'incorpora a la taula rodona sobre la pansa blanca

Fa unes setmanes us explicàvem en aquesta notícia que estàvem muntant una taula rodona per mirar de treure conclusions al respecte de les diferències entre la pansa blanca i les respectives versions de la mateixa varietat en altres territoris vinícoles. Avui us podem dir, satisfets, que l'enòleg de Raventós d'Alella, Xevi Carbonell, que havia declinat la seva participació per problemes d'agenda, finalment sí que podrà assistir-hi i aportar el seu punt de vista professional a la taula, que de ben segur serà valuós: cal tenir en compte que el celler Raventós d'Alella elabora gairebé exclusivament vins amb pansa blanca. 

Benvingut Xevi!